Intuitiivinen energiahoito

Intuitiivinen energiahoito eroaa reiki-hoidosta jonkin verran. Hoidossa ei käytetä mitään reiki-symboleita, vaan hoito tapahtuu intuition ohjaamana ja energia kulkee vapaasti sinne missä sen tarve on suurinta. Hoidon aikana hoitajalle voi tulla mielikuvia vaivoista, tai muuta informaatiota.

Intuitiivinen energiahoito on vahvempi hoito myös energioiltaan, kuin reiki-hoito, koska energia kulkee vapaasti korkeimmilta värähtelytasoilta, ilman että hoitaja ohjaa energiaa tiettyyn kohtaan, tai siihen pyritään vaikuttamaan symbolien avulla. Jokainen asiakas saa juuri sellaisen hoidon, kuin hänelle on parhaaksi.

Hoidon aikana asiakas voi tuntea kehossaan ”sähköistä” virtausta, kuumaa, kylmää jne. tuntemukset riippuvat asiakkaan omasta herkkyystasosta, jotkut ihmiset eivät ole kovin herkkätuntoisia ja silloin hoito voi tuntua vain miellyttävänä lämpönä. Hoito toimii kuitenkin kaikilla.

Ihminen on psykofyysinen olento, ja energiahoito voi auttaa erilaisten rentoutumistilojen saavuttamisessa, jolloin hoito käy läpi tunnekehon, mentaalikehon, fyysisenkehon, sekä sieluntason. Noin 10 minuutin hoidon alkamisen jälkeen asiakas on saavuttanut tietoisen rentoutumisen tilan, eli värähtelee ns. Alfa-taajuudella. Mieli rauhoittuu ja ajatukset kirkastuvat. Hoito on erinomainen stressaantuneelle mielelle.

Itse suosittelen lähinnä Intuitiivista energiahoitoa.

Reiki-hoitoja teen, jos asiakas niin haluaa.

REIKI

Reiki on yli 10 000 vuotta vanha energiahoidon muoto, jonka arvellaan tulleen alunperin Tiibetistä. Suomeen reiki on tullut 1980-luvulla, jonka jälkeen se on nopeasti levinnyt lempeänä hoitamisen menetelmänä.

Reikihoito perustuu energian värähtelyyn ihmisen kehossa ja ympäristössä eli universaaliin Qi-energiaan. Hoito tapahtuu asiakkaan maatessa vaatteet päällä rentoutuneena hoitopöydällä, ja hoitaja välittää käsiensä kautta energiaa hoidettavalle.

Reiki auttaa henkilöä kokonaisvaltaisesti sekä kehon että mielen alueella. Hoito kestää noin tunnin, jonka aikana hoitaja käy läpi asiakkaan koko kehon chakra pisteet.

Hoito on hyvin rentouttava ja miellyttävä; asiakas saattaa jopa nukahtaa hoidon aikana.

Reiki–hoito nopeuttaa kehon omaa paranemisprosessia, rentouttaa, vahvistaa vastustuskykyä, puhdistaa elimistöä, antaa voimaa käsitellä tunneongelmia, auttaa sellaisissa ongelmissa kuten päänsärky, lihassäryt, unettomuus, stressi, jne.

Onnistuneita hoitotuloksia on saavutettu epämääräisessä pahan olon tunteessa, stressissä ja unettomuudessa sekä stressin aiheuttamissa lihasjännityksissä sekä väsymyksessä.

Paitsi erillisenä hoitomuotona, Reikiä voidaan käyttää tukemaan myös koululääketieteellistä hoitoa. Reikillä voidaan hoitaa paitsi ihmisiä, myös eläimiä ja kasveja. Reiki on osa yleistä terveydenhoitoa mm. Englannissa, Hollannissa ja USA:ssa, jossa sitä käytetään koululääketieteen rinnalla mm. sairaaloissa.

Olen suorittanut seuraavia kursseja;
Reiki-I kurssin v. 2001 ja Reiki II kurssin v. 2002.

Lisäksi olen saanut seuraavia Reiki-virityksiä;
Reiki III, Full Spectrum Healing 2012
Lavender Flame Reiki 2012
Silver Violet Flame Reiki 2012
Spiritual Animal Healer ohjelman mukainen energiavihkimys 2012.

Lisäksi lukematon määrä hoitoihin ja hoitamiseen liittyviä lyhytkursseja ja tietoiskuja vuosien aikana.